Telecom Lunteren

Bedrijfsprofiel

Telecom Lunteren is een jong en enthousiast bedrijf. Onze activiteiten bestaan uit glasvezeltechniek,tv aansluiting, telefoon aansluitingen,internet verbindingen en satellietontvangst. Deze diensten bieden we aan voor bedrijven en particulieren.

Kwaliteit
Kwaliteit is bij ons belangrijk daarom werken we met de juiste materialen en machines en geven we garantie op ons geleverde werk.

Opdrachten
Alle opdrachten krijgen bij ons de aandacht van een 2e tv aansluiting tot een compleet glasvezelnetwerk. Want een particulier is bij ons net zo welkom als een grote opdrachtgever.

Achtergrond
We zijn een jong bedrijf welke 1 april 2006 is gestart. We zitten nu 10 jaar in de telecombranche. Van een tv aansluiting maken tot een gaatje graven, we doen het allemaal. We willen alle nieuwe technieken graag bij houden en besteden er veel tijd en energie aan, om de klant het beste aan te kunnen bieden. Want techniek gaat erg hard, eerst waren we blij met kleuren televisie en nu komen ze al met Fiber To The Home. Iedereen wil sneller en beter en wij hopen er een helpende hand bij te zijn.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het