Telecom Lunteren

Camerabewaking

Wilt u uw bedrijf of woning van beveiligingscamera's voorzien ? Dan is een compleet camerasysteem vaak de beste oplossing.Maar er zijn meer mogelijkheden.Beantwoord de vier vragen op deze pagina en ontdek snel welk camerasysteem u nodig heeft.

Telecom Lunteren en zijn partner kunnen ook samen met u naar een passende oplossing kijken.En u daar geheel vrijblijvend in adviseren.

Welk camera systeem heb ik nodig ?

  1. Wilt u een draadloze camera of eenbewakingscamera met kabel ?
  2. Wilt u dat de camera ook in het donker kan zien ?
  3. Wilt u de camera buiten plaatsen ?
  4. Wilt u de camerabeelden opnemen of enkel weergeven ?

Telecom Lunteren kan in samenwerking met zijn partner u van alle mogelijkheden voorzien en u weer een veilig gevoel geven.Ook installeren we al u gekochte producten bij u met een zeer nette en kwalitatieve goede afwerking en met alle nieuwe technische ontwikkelingen kunt u er ook voor kiezen om u camerabeelden op u ipad of iphone en android smartphone te bekijken tot de verdere mogelijkheden behoort het bekijken van u beelden op de PC.

Mocht u geintereseerd zijn kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het