Telecom Lunteren

Glasvezeltechniek

De laatste jaren is glasvezelkabel steeds beter betaalbaar geworden. Glasvezel wordt tegenwoordig veel gebruikt in toepassingen waarvoor volledige immuniteit tegen elektrische interferentie is vereist en lengtes overschreden worden met de daarvoor geldende normen. Glasvezelkabel is ideaal voor systemen met een hoge datasnelheid, zoals multimedia, ATM of andere netwerken waarbij tijdrovende transmissie van grote databestanden is vereist.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en afmontage van glasvezelbekabeling. Of het nu gaat om een verbinding tussen twee gebouwen op een bedrijfsterrein, complete glasvezel backbone of "fiber to the desk". Wij installeren deze glasvezels met de grootste nauwkeurigheid.

De afmontage van de bekabeling wordt uigevoerd door speciaal hiervoor gecertificeerde monteurs, welke met de grootste precisie en nauwkeurigheid het netwerk monteren.We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het